Lichaamsgerichte bewustzijnsbegeleiding

Ons lichaam is een prachtig en goudeerlijk instrument waardoor de ziel op aarde kan komen. Onze oorspronkelijke levensenergie wil niets liever dan door ons heen stromen. Gevoed door de Spirit ontvangt je lijf voortdurend signalen die gevoeld willen worden en ons in beweging zetten.

Wil de stroom moeiteloos door je heen kunnen stromen, dan is het van essentieel belang dat je haar ruimte geeft en volgt. Dat gebeurt als vanzelf zodra je bent afgestemd op de impulsen vanuit de ziel.

Maar doordat we vanuit de opvoeding, cultuur en zelfs vanwege onze karmische erfenis vanuit de persoonlijkheid ons lijf willen besturen, zijn we de natuurlijke ‘feeling' met ons lichaam vaak kwijt geraakt.

Gevolg is dat het lichaam wordt vastgezet en er dus blokkades ontstaan die ons geestelijk en fysiek ziek kunnen maken. Gelukkig kunnen we de verbinding met ons lijf weer herstellen, door te gaan voelen waar het vastzit. Door bewust naar die plekken te ademen, er beweging in te brengen, geluid eraan te geven om vervolgens te ervaren dat er heling plaatsvindt.

Het vraagt een houding van open aanwezigheid, zonder enig oordeel en een grote nieuwsgierigheid en liefde naar ALLE gevoelens en sensaties in je lichaam. Zodra je ruimte creëert om dwars door de pijn, het ongemak en de weerstand heen te ademen, zullen blokkades als vanzelf oplossen. Je zult verlichting en volheid ervaren. Een open hart, stromend buik- en bekkengebied, een rechte rug  en sterke benen krijgen. De oorspronkelijke verbinding tussen hemel en aarde zal hersteld worden, waardoor je volledig tot je bestemming komt.

Kampvuur 5Het vraagt wel moed om elke dag weer de impulsen en gevoelens vanuit je lijf te volgen. Buiten de gebaande paden te durven treden en volledig op eigen grond te staan.

Uit eigen ervaring weet ik hoe essentieel het is, dat er iemand met je meeloopt die Het Pad van de Krijger kent. Zodat JIJ vanuit overgave en vertrouwen de weg van je lichaam, je ziel en de Geest leert kennen.

Ik nodig je graag uit om deze levensreis met mij te maken. Je zal verrast zijn hoe ALLES in jouw leven vanuit de juiste intentie kan veranderen en je dromen tot leven kunnen komen!

De individuele sessies vinden bij mij thuis plaats. Soms kan het ondersteunend voor je proces zijn om buiten te ervaren wat er is. Het contact met dieren, met name paarden, kan zeer helend zijn. Ook hier geldt de juiste afstemming op het juiste moment.

Kosten: € 80,00 per uur en voor elk kwartier extra € 15,00 erbij.